MEI 2018

Beste buurtgenoten,
Het is weer wat rustiger geworden in onze straten. 
De bouw van de Schinkelhof is zo goed als klaar. 
De betonmolens rijden niet meer af en aan door de straten.

Of de verhuur goed verloopt is niet duidelijk, maar er hangen affiches voor de ramen met “te huur”.
De crèche en BSO (Buiten Schoolse Opvang) is nog niet geopend, anders zal er veel autoverkeer plaatsvinden in de ochtend en avond met het brengen en ophalen van de kinderen.

Woningkwaliteit
Bij meerdere huizen is dit voorjaar onderzoek gedaan naar de kwaliteit van de woningen, zowel binnen als buiten. Na de zomer krijgen wij van Rochdale te horen wat er gaat gebeuren in ons complex. Er wordt niet gesloopt, dat staat vast.
U zult dan uitgenodigd worden voor een bijeenkomst, waarin de plannen aan u worden voorgelegd. Dat heet de achterban raadpleging.
Nu kan de bewonerscommissie nog geen informatie geven, want wij weten ook niks!

Feestje?
N u hebben we al mooie zonnige dagen gehad en er komen er hopelijk nog velen. Wilt u rekening houden met uw buren, qua geluidshinder en ook het tijdstip waarop u eventueel een feestje hebt op het balkon of in de tuin. Wij willen u vragen om ook rekening te houden met de bewoners op de begane grond, dat er geen rommel van de bovenverdiepingen in de tuinen terecht komt, daar krijgen wij klachten over! U hebt allemaal bericht gehad over de tuinen en de grote bomen. Als u er niet uitkomt, neem gerust contact op met Rochdale, dhr. C.T.B Perlot, wijkbeheerder. Hij kan u advies geven. Namens de bewonerscommissie wens ik u allen een mooie zomer en gezelligheid in onze buurt!
Marijke van Wijk